Sådan Bruger Du Neglelak og Gellak med Polygel

Sådan Bruger Du Neglelak og Gellak med Polygel

I den moderne skønhedsverden er polygel blevet en favorit blandt mange negleentusiaster. Dette revolutionerende produkt kombinerer det bedste fra både akryl og gel, hvilket giver en holdbar, fleksibel og naturlig følelse. Men med denne nye trend opstår der naturligt spørgsmål: Kan man kombinere polygel med almindelig neglelak eller gellak? I denne artikel vil vi dykke ned i dette emne og give dig de svar, du søger, så du kan få de smukkeste og mest holdbare negle.

Hvad er Polygel?

Polygel er en hybrid negleforlængelsesteknologi, der kombinerer de bedste egenskaber fra akryl- og gelneglesystemer. Det er ikke kun stærkt og holdbart, men også fleksibelt, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker en naturlig følelse og udseende. Polygel er lugtfri, hvilket er en stor fordel i forhold til traditionelle akrylnegle. Desuden er det lettere at arbejde med, da det ikke hærder, før det udsættes for UV- eller LED-lys, hvilket giver dig mere tid til at forme og perfektionere din manicure.

Brug af Almindelig Neglelak på Polygel

Ja, du kan helt sikkert bruge almindelig neglelak på dine polygel-negle! Faktisk fungerer processen meget ligesom med naturlige negle. Start med at forberede polygel-overfladen ved let at buffe den for at sikre bedre vedhæftning. Påfør derefter en basecoat, lad den tørre, og fortsæt med din valgte neglelakfarve. Afslut med en topcoat for at forsegle farven og give en skinnende finish. En af fordelene ved at bruge almindelig neglelak på polygel er, at du nemt kan skifte farve ved blot at bruge neglelakfjerner, ligesom du ville gøre med naturlige negle.

Anvendelse af Gellak på Polygel

Gellak er kendt for sin holdbarhed og skinnende finish, og ja, den kan også anvendes på polygel. For at opnå de bedste resultater med gellak på polygel, start med en ren og let buffed polygel-overflade. Påfør en basecoat designet til gellak og hærd under en UV- eller LED-lampe som anbefalet. Derefter kan du påføre dit valgte gellakfarve i tynde lag, hærdende mellem hvert lag. Afslut med en gellak topcoat for at forsegle farven og give en langvarig, skinnende finish. Husk, at gellak kræver en specifik fjernelsesproces, som ofte involverer blødning i acetone.

 

Du kan se vores mere detaljerede guide til anvendelse af gellak her

5. Vedligeholdelse og Pleje

Uanset om du vælger almindelig neglelak eller gellak til dine polygel-negle, er vedligeholdelse nøglen til en smuk og langvarig manicure. Undgå at bruge dine negle som værktøj, da dette kan forårsage chips eller løft. Brug handsker, når du udfører opgaver, der kan beskadige dine negle, som rengøring eller havearbejde. Når det kommer til fjernelse, skal du være forsigtig, især med gellak. 

Se her hvordan du skånsomt fjerner gellak fra dine negle

6. Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Kan man bruge almindelig neglelak på Polygel?

Absolut! Almindelig neglelak kan påføres polygel ligesom på naturlige negle. Det er vigtigt at forberede neglen korrekt, anvende en basecoat og afslutte med en topcoat for at sikre bedst mulig vedhæftning og holdbarhed.

Kan man komme gellak på polygel?

Ja, gellak kan påføres polygel og giver en længere holdbar finish. Processen ligner anvendelsen på naturlige negle, men det er vigtigt at følge trinene nøje og bruge de rigtige produkter for at sikre en jævn og holdbar manicure.

 

Tilbage til blog