Sådan opfylder du dine polygel negle - trin for trin guide

Sådan opfylder du dine polygel negle - trin for trin guide

Polygel-negle er blevet en favorit inden for skønhedsindustrien takket være deres naturlige udseende og holdbarhed. Men for at bevare deres skønhed og styrke er regelmæssig opfyldning afgørende. Hos Vossy forstår vi vigtigheden af kvalitetspleje, og vi er stolte af at være din pålidelige kilde til skønhedsprodukter og neglepleje.

 

1. Hvad er opfyldning af Polygel?

Opfyldning er processen med at genopbygge og forny den kunstige neglestruktur, efterhånden som den naturlige negl vokser. Med tiden kan Polygel-negle begynde at vise vækst ved neglebåndet eller opleve løftning. Opfyldning sikrer, at dine negle fortsat ser friske og velplejede ud.


2. Sådan opfylder man Polygel: Trin-for-trin guide


Forberedelse: Start med at rense neglene for at fjerne snavs og olie ved at bruge en 180/220 grit neglefil. Fjern omhyggeligt gammel, løftet Polygel ved hjælp af en neglefil eller en elektrisk neglebor. Forbered derefter negleoverfladen ved at skabe en let ru tekstur, hvilket sikrer bedre vedhæftning.


Påføring: Vælg den rigtige Polygel-farve, der matcher din eksisterende neglefarve eller den ønskede farve. Påfør Polygel jævnt over neglen, og vær særligt opmærksom på apex placeringen for at sikre styrke og holdbarhed. Hærd Polygel under et UV- eller LED-lys.


Finpudsning: Efter hærdning, form og fil neglene for at opnå den ønskede form. Afslut med en polering for at give en glat og skinnende finish.

Personligt look: Når dine polygel negle er opfyldte og smukke igen, er det tid til enten blot at afslutte med Top coat eller tilføje en smuk gellak farve og evt. noget nail art.


4. Tips til en vellykket Polygel opfyldning


Kvalitetsprodukter: For de bedste resultater, vælg altid kvalitetsprodukter. Vossy tilbyder en række Polygel-produkter, der er designet til at give holdbare og smukke resultater.
Undgå luftbobler: For at undgå luftbobler, sørg for at trykke Polygel godt ned på neglen under påføringen. Dette sikrer en jævn og tæt påføring.
Efterpleje: Efter opfyldning, brug en negleolie for at holde neglebåndene hydreret. Dette vil også hjælpe med at forlænge holdbarheden af dine Polygel-negle.


5. Ofte stillede spørgsmål


Hvor ofte skal Polygel-negle opfyldes?

Typisk anbefales det at få en opfyldning hver 2.-3. uge, men det kan variere afhængigt af neglevækst og individuelle behov.


Kan jeg opfylde mine Polygel-negle derhjemme?

Ja, med de rigtige værktøjer og produkter kan du opfylde dine Polygel-negle derhjemme. Dog kan det være en god idé at konsultere en professionel de første par gange.


Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til en opfyldning?

Når du bemærker vækst ved neglebåndet, eller hvis Polygel begynder at løfte sig, er det tid til en opfyldning.


Er der nogen risici ved at vente for længe med en opfyldning?

Ja, hvis du venter for længe, kan der opstå løftning, hvilket kan føre til fugt og bakterievækst under Polygel.

Tilbage til blog