Hvad er forskellen mellem polygel, akryl og gele negle?
Guides

Hvad er forskellen mellem polygel, akryl og gele negle?

-30%
419,30 kr 599,00 kr
-30%
839,30 kr 1.199,00 kr

Polygel, akryl og gele negle er tre forskellige typer og metoder til at lave kunstige negle. Selvom de alle er designet til både at kunne forlænge eller styrke dine negle, er der nogle væsentlige forskelle i deres sammensætning, påføringsmetoder, udseende og vedligeholdelse. I denne artikel vil vi undersøge de vigtigste forskelle mellem polygel, akryl og gele negle.


Hvad er polygel, akryl og gele?

Polygel er en relativt ny teknologi inden for neglebranchen. Det er en blanding af akryl og gele, som hærder under UV-lys. Polygel er en mere fleksibel og letvægts løsning i forhold til akryl og gele, og den er også mere holdbar. Polygel bliver normalt påført på samme måde som akryl, og det er let at forme og file. 


Akryl negle er lavet af en blanding af flydende monomer og et pulver, der blandes sammen for at skabe basen for opbyggelsen af din nye negl. Når basen påføres på neglene, begynder den at hærde og danne en stærk og holdbar negl. Akryl negle er generelt mere hårde og stive end andre kunstige negle. De kræver også mere tålmodighed og erfaring for at påføre korrekt.


Gele negle er lavet af en tyk gele, der hærder under UV-lys. Gele negle er mere fleksible end akryl negle og har en mere naturlig udseende. De kræver også mindre slibning og har en længere holdbarhed end akryl negle. Gele negle er dog mindre hårde end akryl negle og kan nemmere revne eller knække.


Påføringsmetode:

Polygel og akryl negle påføres på samme måde. Først påføres en base coat på neglen, derefter formes en negl af produktet på neglen. Det kan tage flere lag for at opnå den ønskede tykkelse og form. Til sidst tørres neglene under UV-lys.


Gele negle påføres også med en base coat, men i modsætning til polygel og akryl negle, er gelé negle allerede formet og hærdet. Gele negle kan dog stadig kræve flere lag for at opnå den ønskede tykkelse.


Udseende:

Polygel negle har en glat og skinnende overflade og ser meget naturlige ud. De kan også males og dekoreres på samme måde som naturlige negle.


Akryl negle har en mere mat overflade og kan se mere kunstige ud. De kan også males og dekoreres, men det er ofte sværere at opnå en naturlig look.


Gele negle har også en glat og skinnende overflade og ser meget naturlige ud. De kan også males og dekoreres, men det er ikke altid lige så let at opnå som med polygel negle.


Vedligeholdelse:

Polygel negle er generelt mereholdbare og kræver mindre vedligeholdelse end akryl og gele negle. De er mere fleksible og kan modstå revner og brud bedre end akryl og gele negle. Polygel negle kan også fjernes nemt og hurtigt uden at beskadige de naturlige negle.


Akryl negle kræver mere vedligeholdelse end polygel og gele negle. Da de er mere hårde og stive, kan de nemt knække eller revne, hvis de udsættes for hårde slag eller belastninger. De kan også være mere tilbøjelige til at løsne sig fra neglepladen, hvis de ikke er påført korrekt eller ikke er blevet vedligeholdt ordentligt. Fjernelse af akryl negle kræver mere tid og tålmodighed, da de skal slibes ned og fjernes forsigtigt for at undgå skade på de naturlige negle.


Gele negle kræver mindre vedligeholdelse end akryl negle, men mere end polygel negle. De kan også være mere tilbøjelige til at knække eller revne, hvis de udsættes for hårde slag eller belastninger. Gele negle kan fjernes ved at blødgøre dem med acetone og derefter forsigtigt skrabe dem af.

 

Hvilken skal du vælge?

Polygel, akryl og gele negle er tre forskellige typer af kunstige negle, der hver især har deres fordele og ulemper. Polygel er den nyeste teknologi og er mere fleksibel og letvægts end akryl og gele negle. Akryl negle er mere hårde og stive, men kan kræve mere tålmodighed og erfaring at påføre korrekt. Gele negle er mere fleksible og naturlige end akryl negle, men kan være mindre holdbare og kan knække eller revne lettere.


Uanset hvilken type kunstige negle man vælger, er det vigtigt at få dem påført af en erfaren og professionel negletekniker, og at man vedligeholder dem korrekt for at undgå skade på de naturlige negle. Hos Vossy kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til neglepleje, herunder Vossy Polygel, som er en innovativ og letvægts løsning til at skabe smukke og holdbare negle. Vores erfarne negleteknikere står altid klar til at hjælpe dig og give dig den bedste vejledning i pleje og vedligeholdelse af dine kunstige negle.

Tags:
relaterede artikler
Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Inspiration til nytårsnegle
Gellak

Inspiration til nytårsnegle

Gellak

Sådan laver du nemt Baby Boomer negler

Sommer negle
Gellak

Sommer negle