Inspiration til nytårsnegle
Guides

Inspiration til nytårsnegle

Når det kommer til at forberede sig til nytårsaften, er der mange ting at tænke på - hvilken kjole man skal have på, hvordan man skal sætte sit hår op, og naturligvis hvilken makeup man skal have på. Men en ting, der ofte overses, er neglene!
Nytårsaften er en tid til at blive ekstra kreativ med din gellak, og der er masser af muligheder for at skabe et neglelook, der passer perfekt til din personlige stil og dit nytårsoutfit. Her er nogle ideer til nytårs negle, der vil skille sig ud på den store aften:


Glitter og guld
Dette er en klassisk nytårsneglelak look, men det går aldrig af mode. Påfør en basecoat af guld-gellak og tilføj derefter et tyndt lag med klart glittergellak over toppen for at give neglene en ekstra festlig glans.


Nail art designs
Mønstre er meget populære på negle i øjeblikket, og de er perfekte til nytårsaften. Prøv at skabe et simpelt men elegant mønster med metallic eller sort og hvid gellak for et moderne og trendy look.


Rød og sølv
En anden klassisk nytårsfarvekombination er rød og sølv. Du kan prøve at påføre en rød gellak som base og tilføje sølv glitter eller detaljer for at tilføje en festlig touch.


Negative Space
Negative space er en trendy teknik, hvor en del af neglen efterlades blank og ubelagt for at skabe et design. Du kan prøve at oprette en negativ plads, der minder om fyrværkeri, ved at efterlade en del af neglen blank og male små stænk i forskellige farver omkring det for at give et fyrværkerilignende udseende.


Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at forberede dine negle godt før påføring. Sørg for at file og forme dine negle, inden du anvender en basecoat for at beskytte dine negle og give gellakken et godt underlag. Afslut med en topcoat for at beskytte din gellak og give den en ekstra glans.

relaterede artikler
Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Gellak

Sådan laver du nemt Baby Boomer negler

Sommer negle
Gellak

Sommer negle