Neglepleje - 8 nemme måder at holde dine negle sunde.

-50%
24,50 kr 49,00 kr
-50%
24,50 kr 49,00 kr
-50%
24,50 kr 49,00 kr
-50%
24,50 kr 49,00 kr
-50%
24,50 kr 49,00 kr
-50%
24,50 kr 49,00 kr
Guides

Neglepleje - 8 nemme måder at holde dine negle sunde.

-50%
24,50 kr 49,00 kr

Når det kommer til at pleje dine negle, behøver du ikke at tage ned til neglesalonen. Faktisk er det en god idé at gøre neglepleje til en del af din daglige rutine. Især hvis du også elsker at få lavet en flot manicure.


Her vil du finde nogle nemme tips til at få sunde negle som ikke flækker. 

 1. Hold dine negle rene og tørre 

  Mange negleproblemer kan blive sporet tilbage til bakterier på neglene, det er derfor vigtigt at holde dem rene. Rens dine negle både på over og undersiden evt med en almindelig neglebørste for at være sikker på at komme ind i alle krogene.
  Sørg for at tørre dem godt efterfølgende. Våde negle blive bløde og vil være mere tilbøjelige til at knække. Våde negle kan kan også være en medfaktor til at dine negle splitter.

 2. Stop med at bide negle

  At bide negle skader dine naturlige negle. Når du bider dine negle, bliver din frie neglekant ujævn, og vil dermed lettere flække endnu længere ned, samtidigt vil spyttet gøre dine negle svage og flossede. 

 3. Plej dine neglerødder 

  Dine neglerødder er meget sårbare og bliver nemt beskadiget. Derfor er dine neglerødder en vigtig del af din neglepleje routine. 

  Brug gerne negleolie omkring og masser det godt ind i huden og på selve neglen. 

  Hvis du har flosset hud omkring neglen er det samtidigt vigtigt at du klipper dem af med en neglerodsklipper og ikke bider eller piller i dem. Dette vil højst sandsynligt beskadige neglen og huden omkring endnu mere og du risikerer at der går betændelse i det. 

 4. Hold hygiejnen

  Samtidigt med at du nu er godt i gang med at pleje og rense dine negle og neglerødder er det også vigtigt at du husker at rense de værktøjer du benytter. 

  Det kan f.eks. din neglebørste, neglerodsklipper eller din neglerod skubber.

 5. Brug håndcreme 
  Tør hud og hverken godt for dig, dine hænder eller dine negle. Fugt vil gøre dine hud og negle mere fleksible og neglene vil derfor ikke lige så let flække. 

 6. Klip og fil dine negle 

  Ligesom dit hår, så har dine negle også brug for at blive klippet og trimmet. 

  Det vil fjerne de flossede og tørre frie neglekanter. 

  Giv dig tid et par gange om måneden til at file dine negle i den ønskede form. Dine negle er stærkest i enten en firkantet eller oval form. 

   

 7. Brug basecoat for beskyttelse 

  Også selvom du ikke ønsker at have en farve på neglene lige nu, kan det være en god idé at påføre en basecoat som en beskyttelse for dine negle. 

  Det er med til at gøre dine negle tykkere og dermed også stærkere. 

   

 8. Aldrig skrab din gellak af. 

  At pille i dine negle er noget af det værste du kan gøre for dine negle. Det efterlader dine negle ru og du kan komme til at skrabe noget af din naturlig negl af. 

  Det vil efterlade dine negle flossede og de vil knække hurtigere.

 Tags:
relaterede artikler
Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Inspiration til nytårsnegle
Gellak

Inspiration til nytårsnegle

Gellak

Sådan laver du nemt Baby Boomer negler

Sommer negle
Gellak

Sommer negle