Neglepleje - 8 nemme måder at holde dine negle sunde.

Neglepleje - 8 nemme måder at holde dine negle sunde.

Det skal du bruge

Neglepleje derhjemme: En simpel guide til sunde og flotte negle

Når det kommer til at pleje dine negle, behøver du ikke besøge en neglesalon. Faktisk kan daglig neglepleje være en god del af din rutine, især hvis du elsker en smuk manicure. Her er nogle lette tips til sunde negle, der ikke flækker.

Hold dine negle rene og tørre

Mange negleproblemer kan spores tilbage til bakterier, så det er vigtigt at holde neglene rene. Rens dem både på over- og undersiden, eventuelt med en almindelig neglebørste, for at komme ind i alle kroge. Sørg for at tørre dem godt bagefter; våde negle bliver bløde og mere tilbøjelige til at knække, og kan også føre til splittede negle.

Stop med at bide negle

At bide negle skader de naturlige negle. Ujævn fri neglekant og spyttets virkning kan gøre neglene svage og flossede.

Plej dine neglerødder

Neglerødderne er sårbare og let beskadigede. Brug negleolie og massér det ind i både huden og neglen. Hvis der er flosset hud omkring neglene, klip det af med en neglebåndssklipper; at bide eller pille kan føre til betændelse.

Hold hygiejnen

Rens de værktøjer du bruger, som neglebørste, neglebåndsklipper eller neglebåndskubber, for at opretholde god hygiejne.

Brug negleolie

Tør hud er dårlig for huden, hænderne, og neglene. Fugt gør dem mere fleksible, hvilket reducerer risikoen for flækkede negle. Brug derfor negleolie dagligt. 

Klip og fil dine negle

Dine negle har brug for klipning og trimning, ligesom dit hår. Klip og fil dem et par gange om måneden for at holde dem sunde og stærke.

Brug basecoat for beskyttelse

Selv uden farve kan en basecoat beskytte dine negle og gøre dem tykkere og stærkere.

Aldrig skrab din gellak af

At pille i neglene kan skade dem og efterlade dem ru. Undgå dette for at forhindre flossede og hurtigt knækkende negle. Se istedet vores Guide for hvordan du skånsomt fjerner både gel og polygel 


Ved at implementere disse tips i din daglige rutine, kan du nyde sunde og flotte negle uden behov for en professionel salon.

Tilbage til blog