Prep af negle

Prep af negle

Det skal du bruge

Den vigtigste ting, du kan gøre for at få din manicure med polygel, gellak, builder gel eller soft gel tipper til at holde så længe som muligt, er en grundig forberedelse af dine negle.

At have rene og sunde negle gør en verden til forskel! Korrekt forberedelse af neglene før påføring af enhver form for gelprodukt sikrer, at din manicure holder længere.

SÅDAN FORBEREDER DU DINE NEGLE TIL PÅFØRING AF GELPRODUKTER

At forberede dine naturlige negle omhyggeligt før påføring af polygel, gellak, builder gel eller soft gel tipper er værd at investere tid i. Her er trinene til perfekt forberedelse:

Trin 1 - Form dine negle


Start med at klippe og file dine negle. Hvis du bruger dualforms til polygel, skal du file neglene lidt ned og sikre, at den frie neglekant er smallere end den endelige form, du ønsker.

Trin 2 - Skub dine neglebånd tilbage


Brug en neglebåndsskubber til forsigtigt at skubbe dine neglebånd tilbage. Sørg for at fjerne alt hud fra neglebåndets kant, da selv den mindste flage kan få gelen til at løfte sig.

Trin 3 - Fjern død hud


Fjern eventuel død hud omkring neglebåndsområdet med en neglebåndsklipper. Dette holder dine neglebånd pæne og rene. Klip og skub kun død hud væk, som normalt vil være hvid i farven.

Trin 4 - Buff dine negle


En glat overflade kan få gelen til at løfte sig, så buff dine negle for at give basecoaten noget at holde fast i. Brug enten en ny buffer eller en 220 neglefil til dette trin.

Trin 5 - Fjern støv og brug primer


Fjern støv fra dine negle med lidt slip solution på en fnugfri wipe efter filing. Brug derefter Vossy primer for at fjerne eventuelle olierester, så neglene er rene og dehydrerede og klar til basecoat.

Trin 6 - Brug basecoat


Efter at primeren har lufttørret, skal du bruge et tyndt lag basecoat, der binder gellakken, polygelen, builder gelen eller soft gel tipperne fast til din naturlige negl. Hærd under en UV/LED-lampe i 60-120 sekunder.

 

At mestre kunsten af forberedelse og påføring af polygel, gellak, builder gel og soft gel tipper er nøglen til en smuk og holdbar manicure. Ved at følge disse trin vil du sikre, at dine negle ikke blot ser fantastiske ud, men også holder sig smukke i længere tid. Uanset om du er en professionel tekniker eller en DIY-entusiast, kan denne vejledning være din guide til den perfekte gelmanicure. Husk, at tålmodighed og præcision er dine bedste venner i denne proces. God fornøjelse med din næste manicure!

Tilbage til blog