Prep af negle inden polygel og gellak
Guides

Prep af negle inden polygel og gellak

Det skal du bruge
-12%
35,00 kr 40,00 kr
12,00 kr
119,00 kr
119,00 kr

Den vigtigste ting, du kan gøre for at få din manicure til at holde så længe som muligt, er at preppe dine negle grundigt.

Det kan gøre en verden til forskel at have rene og sunde negle til at starte med! Korrekt prep af dine negle før påføring af gellak og polygel vil hjælpe dem til at holde længere. 


SÅDAN FORBEREDER DU DINE NEGLE TIL PÅFØRING AF GELPOLISH

Det er absolut værd at bruge så meget tid som muligt på at forberede dine naturlige negle, før du påfører din gellak eller polygel.


Trin 1 - Form dine negle

Det første skridt i forberedelsen af dine negle er, klippe og file dine negle. Hvis du bruger dualforms til polygel, er det vigtigt at file dine negle lidt ned og sørge for den frie neglekant er smallere end endelige form du ønsker, 


Trin 2 - Skub dine neglebånd tilbage

Brug en neglebåndsskubber til at skubbe dine neglebånd tilbage. Vær opmærksom på at få al huden væk fra kanten af neglebåndet - selv den mindste flage af hud kan få din gel til at løfte sig!


Trin 3 - Fjern død hud

Det næste trin er at fjerne eventuel død hud omkring neglebåndsområdet. Brug en neglebåndsklipper til at fjerne  død hud omkring neglene. Det hjælper med at holde dine neglebånd pæne og rene.

Klip og skub altid kun død hud væk. Du kan se, at den er død, hvis den er hvid i farven.


Trin 4 - Buff dine negle

Hvis du har en glat overflade på dine negle, giver det lakken bedre mulighed for at løfte sig. En buffet negl giver din basecoat  noget struktur, som den kan holde sig fast til og dermed give dine nye negle en længere levetid. 

Brug enten en helt ny buffer eller en 220 neglefil til dette step.


Trin 5 - Fjern støv og brug primer

Endnu en af hovedårsagerne til, at din mani kan løfte sig, er, hvis der er snavs eller olie på dine negle.

Fjern først støv fra du tidligere filede dine negle med lidt slip solution på en fnugfri wipe og tør den over neglene for at fjerne eventuelt filstøv og andet snavs. 

Brug herefter Vossy primer, dette fjerne eventuelle olierester, så du får en ren og dehydreret negl, der er klar til påføring af basecoat. 

Trin 6 - Brug basecoat 

Efter primeren har lufttørret, skal du bruge et tyndt lag basecoat. Basecoaten hjælper med at binde den gellak eller polygel fast til din naturlige negl.

Basecoaten skal hærde under en UV/LED-lampe i 60-120 sek. 

Når du har fulgt alle disse trin, er du klar til at begynde at påføre din Gellak eller Polygel.

relaterede artikler