Sådan bruger du transfer folie

Sådan bruger du transfer folie

Det skal du bruge

Er du interesseret i at give dine negle et unikt og flot udseende? Med brug af transfer folie kan du nemt skabe et imponerende design, der virkelig vil fange øjnene. I denne trin-for-trin guide vil vi vise dig, hvordan du kan anvende transfer folie til dine negle ved hjælp af nogle få grundlæggende materialer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren negletekniker, vil denne vejledning være enkel at følge, så du kan opnå fantastiske resultater.

Materialer:

Trin 1: Påfør folielim

Påfør et meget tyndt lag af Vossy folie lim på neglen. Dette kan gøres på gellak, polygel, builder gel eller preppet din naturnegl  Sørg for, at limen dækker hele neglepladen og går ud over kanten af neglen. Lad limen hærde i 60 sek. Dette er nøglen til at fastgøre transfer folie ordentligt.

Trin 2: Påfør transfer folie

Tag et stykke af transfer folien, og læg forsigtigt folien på den klæbrige lim på neglen. Pres folien let ned med fingrene og sørg for, at den sidder godt fast på neglen. Brug evt en neglebåndsskubber til at udglatte rynker.

Trin 3: Fjern transfer folien

Træk forsigtigt i hjørnet af transfer folien, og træk den forsigtigt af neglen. Folien skal efterlade et design eller mønster på neglen. Dette trin afslører det unikke negledesign med transfer folie.

Trin 5: Påfør top coat

Påfør et jævnt lag af Vossy top coat på neglen for at beskytte folien og for at give neglen en glansfuld finish. Hærd i 60 sek.

Og så er du færdig! Gentag disse trin på alle dine negle, og vær forsigtig, når du fjerner transfer folien, så du ikke beskadiger designet. Med denne guide til transfer folie til negle, kan du let udforske verdenen af neglepleje og skønhed. Fortsæt med at eksperimentere og udvikle dine evner i kunsten at dekorere negle med transfer folie!

Tilbage til blog