Sådan bruger du transfer foilie
Guides

Sådan bruger du transfer foilie

-20%
47,20 kr 59,00 kr
-20%
47,20 kr 59,00 kr
-20%
47,20 kr 59,00 kr

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du kan bruge transfer folie til negle:

Materialer:

  • Transfer folie
  • Vossy folie lim
  • UV/LED-lampe
  • Vossy top coat

Trin 1: Forbered neglene Sørg for at dine negle er rene, tørre og fri for enhver form for olie eller creme. Påfør en base coat, og lad den tørre helt.

Trin 2: Påfør folielim Påfør et meget tyndt lag af Vossy folie lim på neglen. Sørg for, at limen dækker hele neglepladen og går ud over kanten af neglen. Lad limen hærde i 60 sek. 

Trin 3: Påfør transfer folie Tag et stykke af transfer folien, og læg forsigtigt folien på den klæbrige lim på neglen. Pres folien let ned med fingrene og sørg for, at den sidder godt fast på neglen. Brug evt en neglebåndsskubber til at udglatte rynker. 

Trin 4: Fjern transfer folien Træk forsigtigt i hjørnet af transfer folien, og træk den forsigtigt af neglen. Folien skal efterlade et design eller mønster på neglen.

Trin 5: Påfør top coat Påfør et jævnt lag af Vossy top coat på neglen for at beskytte folien og for at give neglen en glansfuld finish. Hærd i 60 sek. 

Og så er du færdig! Gentag disse trin på alle dine negle, og vær forsigtig, når du fjerner transfer folien, så du ikke beskadiger designet.

Tags:
relaterede artikler
Sådan påfører du builder gel
Builder gel

Sådan påfører du builder gel

Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Inspiration til nytårsnegle
Gellak

Inspiration til nytårsnegle