Sådan påfører du gellak

Sådan påfører du gellak

Det skal du bruge

 

Det behøver ikke at være svært at lægge en gellak som en professionel! Med de rigtige værktøjer og teknikker kan du opnå en salon-kvalitet manicure uden at bruge en formue. Dette er ikke kun en fantastisk måde at spare penge på, men det giver dig også mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og stilarter, som du måske ikke ellers ville prøve.

Følg denne letforståelige trin-for-trin guide, om hvordan du anvender gelpolish, så du kan opnå de bedste og langvarige resultater med Vossy gellak.

 

Sådan påfører du gellak 

Trin 1: Forberedelse

Fil negle siderne, med en 180/220 grit fil, i din foretrukne negle form.

Brug en neglebåndsskubber, til forsigtigt, at skubbe din neglebånd tilbage og skrabe eventuelle neglebånd på neglen væk. Neglebåndet er et meget tyndt lag hud, der typisk sætter sig fast på neglen, når neglen vokser. 

Fil overfladen af neglen med 220 grit siden, for at fjerne olien fra neglen.

Tør neglene af med Vossy fnugfrie wipes. Sørg for at komme ind i alle hjørner og sprækker, og endda under den frie kant, for at fjerne alt støv og snavs. 

Benyt Vossy Primer for at sikre alt olie er filet væk fra neglen. Vossy Primer skal ikke under UV/LED-lampen, men blot lufttørre i ca. 60 sek. . 

Trin 2: Base Coat

Påfør et tyndt lag Vossy Base Coat og stryg penslen langs den frie kant af neglen. Dette kaldes "afdækning af den frie kant". Det forhindrer, at neglen flækker på grund af slid. 

Placer hånden i UV/LED-lampen, og hærd i 60-120 sek.

Når din Vossy Base Coat er hærdet, vil den være klæbrig. Den klæbrige del hjælper din Vossy Gellak med at binde til neglen.

Trin 3: Gellak

Pårfør dit første lag Vossy Gellak på din negl.

Start med et tyndt lag. Placer din børste ca. 1/4 cm over dine neglebånd og skub gellakken ned mod dine neglebånd. Pas på med at ramme selve neglebåndet, da det vil forårsage, at din gellak flækker af.

Forsøg at efterlade et lille mellemrum mellem neglebånd og negl. Træk herefter børsten hele vejen op til negletippen. Gentag dette indtil hele din negl er dækket af gellak. 

Stryg penslen hen over den frie kant (negletippen) for at forsegle farven.
Hærd i UV/LED-lampen i 60-120 sek.

Gentag dette trin indtil du opnår den ønskede pigmentering og farve.      

Trin 4: Top Coat

Når din gellak er hærdet, er det tid til topcoat. Du påfører Vossy Top Coat, på samme måde som gellak, over hele neglen. Husk at overdække den frie kant.

Hærd i UV/LED-lampen i 60-120 sek. Top Coat er vigtig for at forsegle og beskytte dine negle og øge deres holdbarhed. 

Tillykke! Nu har du en smuk og professionel gellak lige ved hånden. Ved at følge disse trin, har du forvandlet dine negle til små mesterværker, og du har både kontrol og frihed til at udtrykke din personlige stil. Husk, at øvelse gør mester, så hvis det ikke er perfekt første gang, så fortvivl ikke. Med tiden og tålmodighed vil du blive en ekspert i gellak.

Hvis du ønsker at holde dine negle sunde og stærke, så husk at bruge en god negleolie og følg eventuelle anbefalinger for sikker fjernelse af gellak. Med Vossy gellak kan du forvente glansfulde og smukke negle, der holder i uger. Så tag chancen og imponér dig selv og andre med dine nyfundne færdigheder i neglekunst. God fornøjelse!

Tilbage til blog