Sådan laver du lipgloss negle

Sådan laver du lipgloss negle

Velkommen til en guide til at skabe lipgloss nails med gellak fra Vossy.dk. Lipgloss nails er en stilfuld og trendy måde at style dine negle på, og med gellak kan du skabe en holdbar og reflekterende effekt. I denne guide vil jeg guide dig trin for trin i, hvordan du kan lave dine egne lipgloss nails derhjemme.


Trin 1: Forbered neglene


Start med at forberede neglene ved at fjerne eventuel gammel neglelak, file neglene i ønsket form og polere negleoverfladen med en neglebuffer for at skabe en jævn overflade. Skyl derefter neglene med vand og tør dem godt af.


Trin 2: Påfør basecoat


Påfør en basecoat på dine negle for at beskytte dem mod misfarvning og for at skabe en god overflade til gellakken. Lad basen hærde under en uv/led-lampe i 60 sek.


Trin 3: Påfør gellak


Påfør en tynd lag af din valgte nude eller gennemsigtige jelly gellak på dine negle, og sørg for at lakken dækker hele neglen. En jelly gellak er en gellak, der er mere gennemsigtig end almindelig gellak, hvilket skaber en mere blød og reflekterende effekt. Brug en UV/LED-lampe til at hærde lakken i 30-60 sekunder. Gentag dette trin for at opnå den ønskede farveintensitet.


Trin 4: Påfør topcoat


Påfør en topcoat på dine negle for at beskytte gellakken mod afskalning og for at skabe en glansfuld finish. Brug igen UV/LED-lampen til at hærde topcoaten i 60-90 sekunder.


Trin 5: Afslutning


Når topcoaten er hærdet, er dine lipgloss nails færdige! Tjek, om der er eventuelle urenheder eller overskydende gellak på neglene, og fjern dem forsigtigt med en neglebørste og lidt neglelakfjerner.
Nu er du klar til at vise dine nydesignede lipgloss nails frem til verden. Vossy.dk har et stort udvalg af gellak, og med denne guide bør du have alt, hvad du behøver for at skabe dine egne unikke neglelooks. Vi håber, at du har fundet denne guide til at lave lipgloss nails med gellak fra Vossy.dk nyttig, og ønsker dig held og lykke med at skabe dit eget unikke neglelook!

Tilbage til blog