Guides

Sådan laver du nemt Baby Boomer negler

-20%
95,20 kr 119,00 kr
119,00 kr

Baby Boomer negle er en populær trend. Ombre gradienten fra nude til hvid er blevet set pryde fingrene på berømtheder og influencers, og nu kan du få looket til dig selv! I dette blogindlæg vil vi give dig en trin-for-trin-guide til, hvordan du kan skabe smukke Baby Boomer negle ved hjælp af Vossy gel polish. Lad os komme i gang!


Trin 1: Forbered dine negle


Før du begynder på dit Baby Boomer neglekunst design, er det vigtigt at sørge for, at dine negle er ordentligt forberedt. Start med at vaske og tørre dine hænder grundigt, inden du skubber dine neglebånd tilbage. Når dine neglebånd er skubbet tilbage, skal du bruge en neglefil til at forme dine negle i den ønskede form (f.eks. oval eller firkantet). Brug derefter en buffer til let at polere hver negl, før du tørrer dem af med slip solution og en wipe. Dette vil sikre, at overfladen af dine negle er ren og fri for olier, snavs og partikler, der kunne påvirke kvaliteten af dit design.


Trin 2: Påfør base-coat


Når dine negle er forberedte og klar til at gå, er det tid til at påføre base-coat og hærd i 60 sekunder. Begynd med at vælge to gellak farvere i nude og hvid for det klassiske look, eller vælge to andre farver for at sætte dit eget præg på designet. Start med at male alle 10 fingre med den lysere nuance af gel polish og hærd under en UV/LED-lampe i 30-60 sekunder.


Trin 3: Skab ombreeffekten med en makeup-svamp eller gel-pensel


Nu er det tid til den sjove del – at skabe baby boomer ombreeffekten! Brug enten en makeup-svamp eller en gel-pensel (afhængigt af, hvilket værktøj du har til rådighed). Begynd at blande de to farver sammen på en nail art pallette, indtil du når en ensartet konsistens mellem begge farver. Dyp derefter enten makeup-svampen eller gel-penslen i denne blanding og start forsigtigt med at duppe eller pensle det på hver finger, startende ved basen nær neglebåndslinjen, indtil det gradvist falmer ud mod spidsen af hver finger, mens du bruger let tryk. Hærd hver finger under en UV/LED-lampe i 30-60 sekunder, når du er færdig, før du går videre til trin 4.


Trin 4: Påfør top coat og de sidste detaljer


Efter at have skabt dit smukke baby boomer ombre design, er det nu tid til at forsegle alt det hårde arbejde! Start med at påføre et lag top coat på alle 10 fingre, inden du hærder det under en LED-lampe i 60 sekunder. Når det er hærdet, tilføj eventuelle yderligere dekorationer såsom glitter eller rhinsten, hvis det ønskes, inden du forsegler dem med endnu et lag top coat og hærder i yderligere 60 sekunder under en LED-lampe (eller længere, hvis det er nødvendigt).


Og der har du det - dit eget sæt af smukke baby boomer negle!
Vi håber, at denne guide har været nyttig for dig, og at du nu føler dig i stand til at skabe dine egne smukke baby boomer-negle. Uanset om du er en erfaren negletekniker eller en nybegynder, er baby boomer-negle en sjov og moderne måde at udforske dine kreative evner på. Med den rette forberedelse, tålmodighed og lidt øvelse, kan du opnå en fantastisk ombre-effekt, som vil imponere alle omkring dig. Så hvorfor ikke tage springet og prøve det selv? Vi ønsker dig held og lykke og masser af sjov med at skabe dine egne baby boomer-negle!

relaterede artikler
Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Inspiration til nytårsnegle
Gellak

Inspiration til nytårsnegle

Sommer negle
Gellak

Sommer negle