Sådan laver du nemt franske negle

Sådan laver du nemt franske negle

Det skal du bruge

Hvad er franske negle? 

Franske negle er en populær form for manicure, der har været i mode i årtier. Denne type manicure er kendt for sin elegante og enkle stil og er ideel til enhver lejlighed, både formel og uformel.

Franske negle er kendetegnet ved en hvid spids på neglene, mens resten af neglen er malet med en neutral eller lyserød farve. Den hvide spids er normalt malet på med en speciel hvid neglelak eller med et særligt hvidt pulver, som påføres med en pensel. Derefter påføres en gennemsigtig lak over hele neglen for at beskytte og give en glansfuld finish.

Denne form for manicure kan udføres på både korte og lange negle, og det kan tilpasses efter den enkeltes smag og præference. Nogle vælger en mere dramatisk og længere hvid spids, mens andre foretrækker en mere subtil og kortere hvid spids.

Franske negle er populære blandt både mænd og kvinder og kan udføres i en professionel salon eller derhjemme med de rigtige værktøjer og materialer. Det er en nem måde at give sine negle et rent og sofistikeret udseende på

Lav selv fransk manicure derhejmme 

Ønsker du at give dine negle et klassisk fransk manicure-look? Så behøver du ikke lede længere, for at opnå en smuk og langvarig manicure. Vi vil i denne guide give dig en trin-for-trin-guide, så du kan lave den perfekte franske manicure. 

Trin 1: Forberedelse og prep af negle

Før du starter din franske manicure, er det vigtigt at forberede neglene ordentligt. Start med at vaske og tørre hænderne grundigt. Skub derefter forsigtigt neglebåndene tilbage og og buff neglene for at fjerne eventuelle ujævnheder og ridser på dine negle.  Påfør efterfølgende et tyndt lag Vossy Base Coat, og sørg for at dække hver negle spids. Placer derefter hver hånd under en UV/LED-lampe i 60 sekunder for at hærde.

Trin 2: Påføring af base farven

Når base coaten er hærdet, kan du begynde at påføre farve på din naturnegl. Start med at påføre et tyndt af din yndlings Vossy nude gellak og hærd i 60 sekunder. Tilføj endnu et tyndt lag, for at opnå en fuld pigmentering og hærd igen i 60 sekunder. 

Trin 3: Den hvide kant. 

Når neglene er hærdet, skal du  lave den hvide kant, som vil give dine negle det elegante udtryk. Du kan enten bruge en vinklet pensel, linje pensler, gelpolish børsten eller gøre brug af vores negle vinyler, som hjælper med at holde kanten skarp.  Sørg for at tørre overskydende lak væk fra kanterne af hver negl, før du hærder, for de bedste resultater.

Trin 4: Aflsutning

Afslut din manicure med et generøst lag topcoat og hærd igen i 60 sekunder under en UV/LED-lampe for at forsegle alt sammen og sikre langvarig holdbarhed!

Voilà! Nu har du smukke franske negle! Ved at følge disse simple trin og benytte de  kvalitetsprodukter, der tilbydes her hos Vossy, kan du opnå salon-kvalitetsresultater hjemme i din egen stue! Hvis du søger efter en let, men professionel løsning, så sørg for at få dækket alle dine negle behov hos vossy.dk

Sæt dit eget præg 

Selvom det klassiske franske neglelook er en hvid spids på en neutral eller lyserød baggrund, er der masser af variationer, man kan prøve for at skabe en mere personlig stil.

En af de mest populære variationer er at vælge en farvet spids i stedet for hvid. Dette kan give en mere dristig og unik look, og farven kan vælges ud fra ens personlige smag og stil. Nogle vælger en matchende farve til resten af deres neglelak, mens andre vælger en kontrastfarve for et mere dramatisk look.

 

En anden variation er at tilføje glitter eller sten på spidsen af neglene. Dette giver en glamourøs touch og er ideelt til særlige lejligheder eller festlige begivenheder. Glitter kan påføres enten på hele spidsen eller som et gradientlook fra spidsen ned på neglen.

 Man kan også prøve forskellige former på spidsen af neglen. Mens den klassiske franske negle har en rund eller firkantet spids, kan man eksperimentere med mere unikke former som spidse eller stumpe spidser for at tilføje ekstra personlighed til looket.

 

 

Endelig kan man også prøve forskellige farver og teksturer på resten af neglen i stedet for den traditionelle neutral eller lyserøde basefarve. Pastelfarver, metalliske farver og matte overflader kan alle bruges til at tilpasse og opgradere looket.

 

Tilbage til blog