Sådan laver du polygel negle

Sådan laver du polygel negle

Det skal du bruge

Det er en kunst at lave flotte polygel negle og kræver lidt øvelse.

Når du har læst og fulgt guiden herunder, er du allerede godt på vej. 

Trin 1 - Find passende dual forms 

Vælg 10 passende Vossy Dual forms. Hvis formen ikke passer ved neglebåndende, kan du file eller klippe dem til, så de passer helt perfekt til dine negle.

Trin 2 - Prep dine negle

Skub neglebåndene tilbage og klip den døde hud væk. 

Fil neglen med en Vossy 180/220 grit fil, for at fjerne alt olien fra neglen. En god tommelfingerregel er at neglen skal være helt mat. 

Brug primer for at fjerne resterende olier og bakterier. Vossy Primer skal ikke under UV/LED-lampe, men blot lufttørre i ca 60 sek.

Trin 3 - Brug basecoat 

Påfør en tyndt lag Vossy Base Coat på hele neglen og hærd under din UV/LED-lampe mellem 60-120 sek. Hvis base coat laget bliver for tykt, vil det have en negativ effekt for dine polygel negles holdbarhed. 

Trin 4 - Påfør polygel 

Tag en smule polygel ud af tuben, enten ved brug af palet enden af din dualbrush eller ved at komme polygellen direkte i dualformen

Dyp din pensel i Vossy Slip Solution for bedre at kunne modellere din polygel som du ønsker. Dyp din børste i Vossy Slip Solution hver gang polygellen begynder at klistre fast til børsten. 

Sæt dual formen fast på den passende negl, tryk den let ned så du fjerner alle luftbobler. 

Dyp din børste i slip solution, og fjern al overskydende polygel omkring dine neglebånd, jo grundigere du er med at fjerne det nu, jo mindre vil du skulle file efterfølgende.  

Hærd neglen under din UV/LED-lampe i 60 sek. 

Trin 5 - Fil neglene i din ønskede form

Fjern først dualformen ved at vrikke den lidt fra side til side. 

Fil med en Vossy 180/220 grit fil ved neglebåndene og siderne for at gøre dem helt glatte og fjerne evt ujævnheder. 

Fil også siderne og enden i den ønskede form og længde.

Fjern støv med en støvbørste, brug evt. lidt Vossy Slip Solution for at fjerne al støv. 

Trin 9 - Få dit eget udtryk frem

Påfør en Vossy Gellak eller en Vossy Top Coat og hærd under din uv-lampe i 60-120 sek og nyd dit færdige resultat. 

Du kan også vælge at pynte dine negle yderligere enten med nailart, rhinsten og glimmer.


Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan tager man PolyGel på?


Påføring af PolyGel kræver en trin-for-trin proces. Start med at forberede den naturlige negl, påfør derefter en primer, og brug en speciel spatel og børste til at tage den ønskede mængde PolyGel og påføre den på neglen. Spred og form PolyGel på neglen og hærd den under et UV- eller LED-lys.


2. Hvordan forbereder man neglen inden anvendelse af polygel?


Start med at rense dine hænder og negle grundigt. Skub neglebåndene tilbage og fjern eventuelle døde hudceller. Fil neglene let for at skabe en ru overflade, hvilket hjælper PolyGel med at klæbe bedre. Rens negleoverfladen med en neglerenser eller alkohol for at fjerne olie og snavs.


3. Hvordan kan man bedst forme polygel-negle?


Efter påføring af PolyGel på neglen, brug en spatel eller en speciel børste dyppet i en slip-løsning for at forme PolyGel. Arbejd med materialet, indtil du opnår den ønskede form og tykkelse. Husk at hærde PolyGel under et UV- eller LED-lys, når du er tilfreds med formen.


4. Hvordan kan man undgå luftbobler, når man bruger polygel?

For at undgå luftbobler, sørg for at arbejde med PolyGel i et jævnt og kontrolleret tempo. Når du påfører PolyGel på neglen, skal du trykke let for at sikre, at produktet klæber ordentligt til neglen uden at efterlade lufthuller. Brug også en slip-løsning for at hjælpe med at glatte PolyGel ud og fjerne eventuelle bobler. Hvis du bemærker bobler, kan du forsigtigt prikke dem med en nål eller en spids genstand, inden du hærder PolyGel.

Tilbage til blog