Sommer negle
Guides

Sommer negle

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at opdatere din gellak med nogle lyse og farverige toner. Hvis du vil have smukke negle hele sommeren, kommer vi her med nogle ideér til hvordan du kan få lige de negle, som passer til din sommer ved brug af vores gellak. Gellak hærder under UV-lys og giver en mere holdbar overflade end traditionelle neglelakker. Her er nogle ideer til, hvordan du kan skabe forskellige sommer-looks på dine negle.

  1. Pastel-toner

Pastel-farver er en af de største trends inden for gellak og går aldrig af mode. Brug pastel-gelpolish i farver som babyblå, lys lavendel eller blød lyserød for at give dine negle et subtilt, men stilfuldt look. Hvis du vil være mere eventyrlysten, kan du også prøve at bruge pastel-farver i en ombré-effekt eller med en gel stempel eller negle stickers i et smukt mønster.

  1. Neon-toner

Hvis du vil have mere farve på dine negle, så prøv at bruge neon farver. Gelpolish i farver som neongrøn, neonorange eller neonpink vil helt sikkert skille sig ud på stranden eller ved poolen. Du kan også prøve at kombinere neon-farver i et farverigt mønster eller med accentfarver på nogle af dine negle.

  1. Metallic-toner

Metallic-gelpolish er også en god måde at give dine negle et sommerligt udseende. Du kan bruge en sølv- eller guldfarvet metallic-lak til at tilføje en glansfuld effekt til dine negle. Du kan også prøve at bruge metallic-gelpolish i kombination med en pastel- eller neonfarve for at skabe en interessant kontrast. For at få et fuldt skinnede metallic look kan du med fordel benytte enten vores transfer foils eller chrome powders i en af vores mange forskellige farver

  1. Blomstermotiver

Blomstermotiver er altid en populær dekoration til negle i sommermånederne. Du kan prøve at bruge negle stickers eller stempler med blomsterdesigns, eller du kan male blomsterne på dine negle med en fin pensel og nogle forskellige farver af gelpolish. Du kan også prøve at bruge en kontrastfarve som baggrundsfarve for at få blomstermotiverne til at skille sig ud endnu mere.

  1. Gradient-effekt

Gradient-effekten er en anden populær negle-trend i denne sæson. Du kan bruge forskellige farver af Gelpolish til at skabe en smuk overgangseffekt på dine negle. Prøv at bruge farver, der passer godt sammen, som en lyserød og en orange farve eller en blå og en lilla farve.

 

Med disse forskellige ideer kan du skabe smukke sommernegle, der passer til enhver lejlighed og stemning. Prøv at eksperimentere med forskellige farver og designs for at finde den perfekte stil til dig. Og husk at holde dine negle godt ved lige, ved at bruge en god negleolie.

relaterede artikler
Gellak

Sådan laver du lipgloss negle

Inspiration til nytårsnegle
Gellak

Inspiration til nytårsnegle

Gellak

Sådan laver du nemt Baby Boomer negler