Moderne Negletrends: Fra Fransk Shellac til Ombre Negle | Vossy

Moderne Negletrends: Fra Fransk Shellac til Ombre Negle | Vossy

Negledesign har altid været en kunstform, der konstant udvikler sig med nye trends og teknikker. Hos Vossy er vi altid på forkant med de nyeste stilarter, så du kan skabe de mest trendy og holdbare manicurer derhjemme.

Hvad er fransk shellac?

Fransk shellac er en moderne drejning på den klassiske franske manicure. Mens den traditionelle franske manicure bruger almindelig neglelak, benytter fransk shellac sig af gellak for at give en mere holdbar og skinnende finish. Denne teknik kombinerer det bedste fra begge verdener: det tidløse udseende af den franske manicure med holdbarheden af shellac.

Hvad er baby boomer negle?

Baby boomer negle, også kendt som "fade" eller "ombre" negle, er en stil, hvor neglen har en blød gradienteffekt, typisk fra pink til hvid. Denne effekt opnås ved at blande farverne sammen på neglen ved hjælp af en ombre neglepensel. Med de rette produkter som polygel og gellak, kan du skabe denne populære effekt derhjemme.

Hvad er fransk pedicure?

Fransk pedicure er en variation af den klassiske franske manicure, men anvendt på tåneglene. Denne tidløse stil giver fødderne et rent, poleret og elegant udseende. Med de rette værktøjer kan du nemt opnå denne salonværdige pedicure i komforten af dit eget hjem.

Hvad er Ombre negle?

Ombre negle er en stil, hvor neglen viser en gradienteffekt, skiftende fra en farve til en anden. Denne effekt kan variere i farver, fra subtile pasteller til dristige og kontrastfyldte farvekombinationer. For at skabe denne effekt kræves der en speciel teknik med en ombre neglepensel, samt kvalitetsprodukter som gellak og polygel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan plejer jeg mine negle efter en manicure?

Efter en manicure, uanset hvilken stil, er det vigtigt at hydrere og pleje neglebåndene regelmæssigt for at forhindre tørhed og flækkede neglebånd.

Er Ombre negle og baby boomer negle det samme?

Ja, termen "baby boomer" negle refererer ofte til en specifik type ombre negle, hvor der er en blød gradient fra pink til hvid. Men ombre negle kan laves med en række forskellige farvekombinationer.

Hvor længe kan jeg forvente, at min fransk shellac holder?

Med korrekt påføring og pleje kan en fransk shellac manicure vare i 2-3 uger uden chips eller fading.

Tilbage til blog