Sådan laver du nemt babyboomer negle

Sådan laver du nemt babyboomer negle

Det skal du bruge

På jagt efter det perfekte look til dine negle, som kombinerer klassisk skønhed med nutidig elegance? Baby boomer negle, skabt med Vossy's gellak, kunne være det, du leder efter! Denne tidløse ombre effekt, også kaldet fransk ombre, er blevet en favorit hos mange negleentusiaster.

Hos Vossy.dk tilbyder vi et bredt udvalg af gellakker og tilbehør til negle, der gør det muligt at skabe salonkvalitet i dit eget hjem. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du laver baby boomer negle med Vossy gellak og vores specielle ombre børste.

Trin-for-Trin Guide til Baby Boomer Negle med Vossy Gellak

  1. Forberedelse af Neglene: Rens og form neglene, skub neglebåndene tilbage, og skab en jævn overflade med en blød buffer. Se evt vores detaljerde guide til prep her 

  2. Vossy Base Coat: Påfør Vossy's base coat, og hærd i 30 sekunder med en UV/LED lampe.

  3. Lyserød/Nude og en hvid gellak: Vælg en lyserød eller nude  og en hvid gellak, som er de farver, du senenere kommer til at blande sammen

  4. Lave ombre effekten: For at lave ombre effekten, skal du bruge din ombre børste og 'tappe' hvor de to farver møder hinanden. . Brug børsten til forsigtigt at tappe overgangslinjen mellem de to nuancer for at begynde at blande farverne sammen.

  5. Gentag Ombre Effekten: Om nødvendigt, gentag trin 3 og 4 for at få den perfekte overgang.

  6. Afslut med Vossy Top Coat: Forsegl med Vossy's top coat og hærd i 30 sekunder for en langvarig finish.

  7. Pleje med Vossy Negleolie: Fugt neglebåndene og fremme sund neglevækst med negleolie.

Med Vossy gellak kan du skabe dine egne fantastiske baby boomer negle. Elegant og stilfuld, denne ombre effekt er ideel til både dagligdags brug og særlige lejligheder.

Tilbage til blog