Sådan påfører du builder gel

Sådan påfører du builder gel

Det skal du bruge

Builder gel er en populær teknik i negledesign, der giver styrke og holdbarhed til dine negle. Hvis du ønsker at opnå professionelle resultater med builder gel, er denne trin-for-trin-guide en fantastisk hjælp. Guiden indeholder detaljerede instruktioner til forberedelse af neglene, påføring af en basecoat og builder gel, raffinering af formen og afsluttende pleje af neglene. Læs videre for at få en omfattende guide til at skabe smukke og holdbare negle med builder gel.

Trin 1 - Forberedelse af neglene

 1. Sørg for at desinficere - Sørg for, at dine er fri for bakterier.

 2. Skub neglebåndene tilbage med en neglebåndsskubber og sørg for at fjerne eventuelle døde hudceller på neglepladen, klip eventuelt overskydende hud med en neglebåndssaks.

 3. Fil forsigtigt den naturlige negleplade med en 180/220 grit (tryk ikke hårdt, bare forsigtigt), for at fjerne glansen.

 4. Form neglens frie kant til ønsket form.

 5. Tør over med Slip Soliution på en fnugfri klud for at fjerne eventuel overskydende snavs og støv.

 6. Påfør primer på hele din naturlige negl, for at fjerne resterende olie fra dine negle. Primeren skal lufttørre i ca 90 sek

 7. For de bedste resultater, når du bruger vores builder gel, anbefaler vi at bruge et tyndt lag Base Coat på den naturlige negl før påføring af builder gelen - forsegl frie kanter ved at trække børsten langs den frie kant. Hærd under din LED/UV lampe i 60 sekunder. 

Trin 2 - Påføring af builder gel

 1. Vælg den builder gel farve, som passer til det look du gerne vil have, og påfør kun et tyndt lag. Påfør dette startende ved neglebåndet og fordel tyndt på resten af neglen. Dette kommer til at være dit slip lag, og hjælper de øvrige lag med at fordele sig pænt og jævnt på dine negle. 
 2. Hærd under din LED/UV lampe i 60 sekunder. 
 3.  Med mere produkt på din pensel, påfør nu din builder gel ved at andvende en cirkulær bevægelse fra dine neglebånd mod den frie kant. Pas på ikke at få noget på huden, da dette vil medføre nedbrydning og løftning vil forekomme. 
 4. Når du har påført det første lag på neglene, lad det selv-niveauere på plads, ved at vende dine håndflader opad i få sekunder. 
 5. Hærd derefter i en LED/UV lampe i 60 sekunder Nogle gange, hvis neglene er tynde, eller der er for meget produkt på neglen, kan det medføre en "Heat Spike", dette er normalt, og hvis dette sker, skal du fjerne hænderne fra lampen, i få sekunder og derefter placere det fuldt tilbage i lampen for at fuldføre hærdningen
 6. Nu er strukturen færdig.
 7. Hvis du ikke er tilfreds med styrken gentages overstående trin. 

  Trin 4 - Raffinering og perfektionering af formen

  1. Når du er tilfreds med neglens struktur, skal du file formen, tørre det klæbrige lag af med slip solution og forme neglen, fil sidevæggene og den frie kant og afrunde neglebåndet og over neglen for at fjerne eventuelle ufuldkommenheder.

  2. Når du har opnået den ønskede form og finish, er du nu klar til at tilføje gellak og/eller top coat

  3. Glem ikke at påføre din negleolie for at genopfriske og genhydrere neglen.

  Så der har du det - din komplette vejledning til at skabe fantastiske og slidstærke negle med builder gel. Uanset om du er en professionel eller blot en entusiast med et ønske om at eksperimentere med negledesign, bør denne trin-for-trin-guide give dig den tillid og de færdigheder, du har brug for, til at opnå salonkvalitet hjemmefra. Husk, øvelse gør mester, så tag dig tid, vær tålmodig og ha' det sjovt med processen. Med disse instruktioner ved din side, er du på vej til smukkere og stærkere negle. God fornøjelse med dit negleprojekt, og tak for at læse denne guide.

  Tilbage til blog